Zomermarktbazar op het Dorpsplein en Kerkplein te Maurik t.b.v. restauratie van de St.Maartenskerk

21-06-2017, 18:50 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 24 juni 2017, 09:30 tot 16:00

Locatie:

Kerkplein 1, Maurik
Dorpsplein en Kerkplein en in de St. Maartenskerk te Maurik
Maurik

Op vrijdag 23 juni vanaf 18.00 uur tot 21.00 uur is er in het middenschip van de Sint Maartenskerk de jaarlijkse boekenmarkt. Deze boekenmarkt wordt de volgende dag voortgezet gedurende de zomermarkt.

Op zaterdag 24 juni houden we weer onze traditionele zomermarkt rondom de Sint Maartenskerk. Start is om 09.30 uur en we stoppen om 16.00 uur. Er is een rommelmarkt met grote en kleine spullen die nog een mooi plaatsje verdienen. In de kerk de boekenmarkt waar u voor een klein bedrag mooie boeken, voor bijvoorbeeld de vakantie, kunt kopen. Rondom het plantsoen staan marktkramen met allerlei producten, zoals de kraam met vers gebakken cake en taart. Ook kunt u voor een klein bedrag een "knuffel" kopen. Verder zijn er stands van de zaterdagmarkt aanwezig, zoals de visboer, de groentekraam, de kledingkraam, de kleine viervoeter, de poelier en kramen van andere ondernemers.

De vrijwilligers bemannen kramen met allerlei spelletjes en puzzels. Zoals het enveloppenspel, hoeveel snoepjes zitten in de pot, de appelboom, sjoelen etc, etc,

Er worden de hele dag door, verlotingen gedaan. Gesponsord door de plaatselijke middenstand zijn mooie prijzen te winnen. Voor het Verenigingsgebouw is het restaurant plein, met hamburgers van de "diervriendelijk verzorgde dieren", een bar met allerlei lekkere drankjes en hapjes. De oliebollenkraam waar u zakken vers gebakken oliebollen kunt kopen. Uiteraard een terras waar u van al dat lekkers kunt genieten.

Voor de kinderen is er een "speelplein" tegenover het Verenigingsgebouw met een springkussen, een tent met allerlei spelletjes.

Een zomermarkt met voor elk wat wils. Komt allen want de opbrengst is voor een goed doel. De betaling van de gerestaureerde ramen van de Sint Maartenskerk. De ramen zijn klaar u kunt ze die dag zelf bekijken.

Stichting Restauratie Sint Maartenskerk,

p.a. Prinses Marijkelaan 5, 4021 EA Maurik

email: zomermarktmaurik@gmail.com