• bewoners Uiterwaard bezig met voorbereidingen zomermarkt

    communicatie SZR

ZOMERMARKT UITERWAARD OP ZATERDAG 25 JUNI

13-06-2016, 12:21 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 25 juni 2016, 10:00 tot 17:00

Locatie:

Burg. Meslaan 49, Tiel
Vrijthof
Tiel

Op zaterdag 25 juni a.s. houdt afdeling Uiterwaard, gevestigd in Vrijthof Tiel, hun jaarlijkse zomermarkt. Het thema dit jaar is: Ik hou van Holland. Een ieder is van 10.00 tot 17.00 uur van harte welkom aan de Burgemeester Meslaan 49 in Tiel om onder andere te genieten van muziek, activiteiten voor kinderen en hapjes en drankjes.

De markt biedt voor elk wat wils. Er worden producten verkocht die door de cliënten van Uiterwaard zijn gemaakt zoals vogelhuisjes, klompen, beschilderde steigerplanken, jam en nog veel meer. Leuke producten om bijvoorbeeld cadeau te geven.

Ook worden diverse kinderactiviteiten georganiseerd zoals memory, spijkerpoepen en ezeltje prik. Er zijn eetkramen met typische Hollandse hapjes als kroketten en frikandellen.

Ook dit jaar is er weer een loterij. De prijzen zijn gesponsord door de winkels uit de omgeving.

De toegang en het parkeren zijn gratis.

Van de opbrengst van de markt wil Uiterwaard met bewoners en hun familie gezellig gaan eten in een pannenkoekenhuis in Maurik. Ze verheugen zich er enorm op.

Bewoners zijn al vanaf januari bezig mooie producten te maken voor de zomermarkt. Ze zijn er trots op en het geeft ze ontspanning en voldoening.

Uiterwaard biedt wonen en zorg aan jongere verpleeghuiscliënten. De grootste groep bestaat uit cliënten met Niet Aangeboren Hersenletsel.

Vrijthof is onderdeel van SZR (Stichting Zorgcentra Rivierenland).