• Open dag KEC

    Maren Oude Essink

Ontdek je talent tijdens de DOEdag van KEC

20-01-2018, 14:31 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 3 februari 2018, 13:00 tot 15:30

Locatie:

ZIjderupslvlinderlaan 2, Beusichem
Brede School Locatie West
Beusichem

Zaterdagmiddag 3 februari 2018 van 13.00 tot 15.30 is de open DOEdag van Kunst Educatie Culemborg (KEC). Je kunt een instrument uitproberen, meedoen met diverse workshops en genieten van mini-concertjes van vakdocenten. Ook is er de gratis workshop 'Je podiumstress de baas' gegeven door zangeres en KEC-zangdocente Judith Jobse. Toegang is gratis en de open dag is geschikt voor alle leeftijden.

Kunst Educatie Culemborg (KEC) is dé plek voor muziek, theater en beeldend onderwijs in Culemborg en omgeving. Sinds de oprichting in 2015 is KEC een groot succes gebleken. Momenteel geven 26 vakdocenten les aan 1 op de 10 Culemborgers. Tijdens de DOEdag geven drie nieuwe docenten acte de présence: Geleijn van der Ham (accordeon), Henk van Steenis (contrabas) en Leenke de Lege (klassiek zang). Het succes van Kunst Educatie Culemborg is onder andere te danken aan het veelzijdige aanbod en het team gekwalificeerde vakdocenten met passie voor hun vak.

Laat je inspireren

Aanmelden voor de Doedag is niet nodig: iedereen is van harte welkom om binnen te lopen in de Brede School locatie West (Parijsch). Je kunt een muziekinstrument uitproberen of één van de workshops 'portrettekenen', 'theatersport' en 'spelen met verhalen' volgen. Ook kun je genieten van miniconcertjes van docenten: van klassieke stukken van o.a. Rachmaninoff tot aan pop-rock van Skunk Anansie.

Workshop 'Je podiumstress de baas'.

Voor iedereen met zenuwen voor een optreden of presentatie is er de workshop 'je podiumstress de baas met KEC'. De workshop wordt gegeven door de Culemborgse zangeres Judith Jobse, tevens zangdocente bij KEC. In de workshop krijg je praktische tools om zonder stress en met meer zelfvertrouwen op het podium te staan. Judith weet als geen ander hoe handig zulke tips zijn. In 2001 kreeg ze nationale bekendheid en ontving een gouden plaat en een TMF-award voor haar top-40 hit You. Daarna gespecialiseerde ze zich in stressmanagement voor artiesten.

Kortom: laat je inspireren en kom zaterdagmiddag 3 februari 2018 naar de open DOEdag van KEC. Tijd: 13.00 uur - 15.30 uur. Locatie: Brede School West, Zijderupsvlinderlaan 2, Culemborg