• Wishful Singing

    I. Tszur

It's beginning to look a lot like Christmas - door Wishful Singing17-12, 15.00 uur, Lambertuskerk

06-12-2017, 19:40 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 17 december 2017, 15:00 tot 18:00

Locatie:

Markt 4, Buren
St. Lambertuskerk - Markt 4, Buren
Buren

It's beginning to look a lot like Christmas is een kerstprogramma met als rode draad een opdrachtcompositie van vijf 'gezongen kerstkaarten', gecomponeerd door Wijnand van Klaveren. De teksten van de kerstkaarten zijn van Brigitte Kaandorp en Wishful Singing.

De zangeressen van Wishful Singing vieren samen Kerstavond. Ze zingen klassiekers als Deck the Hall, In Dulci Jubilo en Away in a Manger en nemen ondertussen de kerstpost van dit jaar door. De familie in Australië stuurt babyfoto's mee. Aan het bibberige handschrift van Tante Neeltje te zien, is het hoog tijd voor een bezoekje… En zijn die hanenpoten niet van de boze buurman? In een vijfdelige opdrachtcompositie van Wijnand van Klaveren komen de huiselijke, grappige en ontroerende kerstwensen tot klinken.

Na deze avond verlaat iedereen de zaal in opperbeste kerststemming!

Een middag female a capella door Wishful Singing is een kleurrijke reis vol hoogtepunten en verrassingen. Vijf vrouwen roepen enkel met hun zuivere stemmen en hun weergaloze podiumexpressie een scala aan emoties op. De klassiek geschoolde zangeressen combineren hun wendbare stemmen en krachtige podiumpresentatie op een geheel eigen wijze.

Kaarten € 20, t/m 18 jaar gratis

Meer informatie en kaartverkoop www.muziekinburen.nl