Inloopspreekuur Inkomstenbelasting en Toeslagen

29-03-2017, 15:53 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 13 april 2017, 14:00 tot 15:30

Locatie:

Kloosterstraat 3, Tiel
Bibliotheek Tiel
Tiel

Vanaf 1 maart tot 31 mei is er wekelijks op donderdagmiddag van 14:00 - 15:30 uur een gratis inloopspreekuur Inkomstenbelasting en Toeslagen in Bibliotheek Tiel. Het spreekuur wordt georganiseerd in samenwerking met KBO Gelderland.

Tijdens het spreekuur kan men terecht voor al de vragen over inkomstenbelasting en toeslagen, over het online aangifte doen met DigiD, hoe men de Vooraf Ingevulde Aangifte (VIA) gegevens ophaalt met de DigiD. Ook voor belastingtechnische vragen kan men bij het spreekuur terecht, bijvoorbeeld welke zorgkosten zijn aftrekbaar, heb ik recht op zorg- of huurtoeslag. Het spreekuur is niet bedoeld om een volledige aangifte in te vullen. Dan verwijzen wij u door. Het spreekuur is bedoeld voor alle inwoners (vanaf 18 jaar) van Rivierenland die vragen hebben over hun persoonlijke belastingzaken (dus niet voor zakelijke vragen). Van tevoren aanmelden is niet nodig.

Praktische informatie: Datum: donderdag 13 april. Aanvang: 14:00 uur. Einde: 15:30 uur. Kosten: Gratis toegankelijk. Locatie: Bibliotheek Tiel, Kloosterstraat 3 in Tiel. Aanmelden: van tevoren aanmelden is niet nodig. Meer informatie is te lezen op onze website www.bibliotheekrivierenland.nl