Historische Lezing Archeologie

05-11-2017, 13:31 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 15 november 2017, 19:30 tot 21:30

Locatie:

Buitenbulkweg 12, Tiel
Tiel,, leslocatie Latenstein
Tiel

Tielologie, de Lezingcyclus over Tiel en de Tielerwaard van Volksuniversiteit West Betuwe wordt op veler verzoek en gezien de enthousiaste reacties herhaald. Het is nu ook mogelijk de lezingen apart bij te wonen.

Op woensdag 15 november is het de beurt van de BATO (Beoefenaars Archeologie Tiel en Omstreken) om als gastspreker op te treden. Na een inleiding in de geschiedenis van de archeologie en het bespreken van diverse belangrijke opgravingen in Tiel en Tielerwaard, nemen de leden van de BATO (Beoefenaars Archeologie Tiel en Omstreken) u mee naar hun werkplaats voor een rondleiding. De deelnemers kunnen zelf ook historische of archeologische artikelen meenemen om te laten beoordelen.

De lezingcyclus is een samenwerking van de organisaties Waardevol Tiel, de Oudheidkamer voor Tiel eo, de BATO (werkgroep archeologen van de Oudheidkamer) en Volksuniversiteit West Betuwe. Meer informatie op de website www.vuwestbetuwe.nl, bij de inschrijving aangeven voor welke lezing het is, de kosten zijn E. 15,-- per lezing, aanvang 19,30 uur.