• Pons Jan Vermeer

    GJ Franje

'Goed Slapen' door Pons Jan Vermeer

20-01-2018, 11:40 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 26 januari 2018, 09:30 tot 11:00

Locatie:

Groenendaallaan 10, Tiel
Kantine T.S.V. Theole, Groenendaallaan 10 in Tiel
Tiel

Op vrijdag 26 januari vindt om 09.30 uur bij voetbalvereniging Theole de workshop over 'Goed Slapen' plaats. Tijdens deze workshop krijgt u inzicht in de architectuur van slaap en de werking van uw biologische klok. U leert signalen van matige slaapkwaliteit herkennen, evenals de invloed van slaapverstorende factoren. Tot slot krijgt u praktische tips en adviezen hoe u de kwaliteit van uw slaap kunt verbeteren om voortaan met meer energie uw dag te beginnen.

De workshop wordt gegeven door Pons Jan Vermeer, een veelgevraagde trainer, coach en spreker. De interesse van Pons Jan ligt in alles wat de prestaties en balans van mensen verbetert; fysiek, mentaal en emotioneel. Hij begeleidt topsporters op mentaal gebied en is adviseur van diverse topclubs. In opdracht van omroep MAX verzorgde Pons Jan met veel succes de masterclass 'Optimaal Slapen na je vijftigste'. Olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband noemt hem niet voor niets een van de toonaangevende slaapspecialisten in Nederland!

De workshop over goed slapen maakt onderdeel uit van de Winterschool van Servicepunt Thuiswonen. Tezamen met T.S.V. Theole heeft zij een mooi aanbod gecreëerd met workshops over een gezonde leefstijl. Deze vinden iedere vrijdag plaats van 09.30 uur tot 11.00 uur in de kantine van T.S.V. Theole, Groenendaallaan 10 in Tiel. De kosten voor deelname incl. 1 consumptie bedragen 2,50 euro per persoon. Voor deelname en meer informatie over de Winterschool bezoekt u de website www.servicepunt-thuiswonen.nl.