• Exacte Beatles-sound van The Analogues in Agnietenhof Tiel

    Jaap Reedijk

Exacte Beatles-sound van The Analogues in Agnietenhof Tiel

02-12-2016, 11:20 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 20 december 2016, 20:00 tot 22:00

Locatie:

Sint Agnietenstraat, 2 2, Tiel
Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
Tiel

Lovende woorden als 'Muzikaal spektakelstuk' en 'Beangstigend goed' heeft de pers voor de concerten van The Analogues. Op woensdag 7 december spelen zij het legendarische Beatles album Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band integraal live in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof in Tiel.

Het doel van de bandleden? De albums van The Beatles live spelen die The Beatles zelf nooit live gespeeld hebben. Vanaf Revolver uit 1966 werden The Beatles puur een studio-band. Ze hadden genoeg van de gillende meisjes bij optredens waardoor ze zichzelf nauwelijks konden horen op het podium. In de studio konden ze in alle rust experimenteren met complexe arrangementen, en hoewel de mogelijkheden

technisch nog beperkt waren konden ze met meerdere opname-sporen werken. Dat zorgde er ook weer voor dat de muziek veel lastiger op het podium te reproduceren was.

Niemand heeft die muziek dus ooit live gehoord, maar The Analogues spelen het volledige album, van de eerste tot de laatste noot, geheel analoog, met strijkers en blazers en alle vintage instrumenten die The Beatles gebruikten. Een uitgelezen kans voor muziekliefhebbers!

Kaarten bestellen?

The Analogues - Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band | woensdag 7 december om 20.00 uur | Grote Zaal | vanaf € 34,00 | Reserveren en informatie: www.agnietenhof.nl of 0344 673 500 ∙ Kassa open: ma t/m vr 12-16 uur, za 14-16 uur en vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling ∙ Bezoekadres: St. Agnietenstraat 2, Tiel