• Baby- en Kindergebaren bij YourBalance in Tiel

    ThinkstockPhotos

Baby- en Kindergebaren YourBalance

15-03-2018, 15:42 | Lezersnieuws | Jessica Zijlema

Datum:

donderdag 22 maart 2018, 19:30 tot 21:00

Locatie:

Burg. Meslaan 85
Studio YourBalance
Tiel

Donderdag 22 maart is er een workshop Baby- & Kindergebaren bij Studio YourBalance. Een baby zegt gemiddeld zijn eerste woordje rond ??n jaar, terwijl een baby met gebaren al met 8 maanden begint te communiceren. Op deze manier krijgt een kind een voorsprong in taalontwikkeling; een voorsprong die tot ver in de basisschooltijd blijft. Maar ook als je kind al een dreumes of peuter is, kunnen gebaren uitkomst bieden. Gebaren zijn voor kinderen veel makkelijker op te pakken dan spraak, wat hen dus enorm kan helpen.

In deze interactieve workshop worden circa 25 gebaren besproken en worden er handige tips gegevens. De workshop is voor papa?s, mama?s, opa?s, oma?s, verzorgers, maar ook bijv. professionals die dagelijks werken met kinderen van 6 maanden t/m 4 jaar.

De cursus vindt plaats op donderdag 22 maart, van 19.30-21.00 uur. Deelname kost ? 22,50 per persoon. Doe je samen met je partner mee, dan betalen jullie samen ? 37,-. Aanmelden kan via info@yourbalance.nl of kijk voor meer informatie op www.yourbalance.nl.