• Flyer Rivierenland Diner

    nvt
  • Flyer Rivierenland Diner

    nvt

ALH van Herwijnen & co accountants Rivierenland Diner met als thema KIKKÛH MET PIERRE WIND

25-03-2017, 09:21 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 4 april 2017, 19:00 tot 22:00

Locatie:

, Zoelen
Herberg De Zoelensche Brug
Zoelen

Kiwanis Club Tiel organiseert op dinsdag 4 april het ALH van Herwijnen & co accountants Rivierenland Diner met als thema KIKKÛH MET PIERRE WIND

Pierre Wind is een bevlogen TopKok die grote bekendheid kreeg door zijn kookprogramma's op televisie, die hij op hyperactieve wijze presenteert. Pierre is werkzaam geweest in diverse Michelin restaurants, is zelf restauranteigenaar, doceert, presenteert en heeft meerdere bestseller kookboeken op zijn naam staan. In samenwerking met het Voedingscentrum en Universiteit Wageningen ontwikkelde hij didactische smaaklessen die op basisscholen worden gegeven. Pierre Wind, uitgeroepen tot Kok des Vaderlands, neemt ons mee op een duurzame culinaire reis, op een wijze zoals alleen hij dat kan. Met zijn uitspraak "Koken is Emotie. Marketing dus. Een lekkere maaltijd begint bij de presentatie", legt hij een verbinding met ons succesvol handelen in de dagelijkse praktijk.

Het ALH Van Herwijnen & co Accountants Rivierenland Diner vindt plaats in Herberg De Zoelensche Brug. U bent vanaf 18:30 uur welkom en de aanvang van het diner is om 19:00 uur. Voor het diner inclusief wijnarrangement vragen we een bijdrage van € 60,- per persoon. Een tafel voor 10 personen kost € 550,-. De opbrengst is bestemd voor de goede doelen die Kiwanis Club Tiel steunt.