• Politie

Vrouw uitgescholden en geduwd; politie zoekt getuigen

TIEL Op maandag 7 oktober tussen 18:00 uur en 18:45 uur is een vrouw lastig gevallen op het Stamperpad in Tiel. Zij fietste over het Stamperpad en zag dat er drie jongens uit de richting van de Albert Heijn Passewaaij komen. Twee jongens reden op een fiets en één jongen was lopend. De jongens gingen rondjes om de vrouw heen fietsen. Eén van de jongens riep iets naar de vrouw. De vrouw fietste verder in de richting van de Albert Heijn in Passewaaij.

De vrouw bleef 10 tot 15 minuten binnen in de Albert Heijn. Op het moment dat de vrouw naar buiten komt ziet zij alle drie de jongens voor ingang staan. De vrouw werd door een van de jongens uitgescholden. De vrouw stapte op haar fiets reed in de richting van het Stamperpad. De vrouw maakte een bocht en merkte dat de jongens weer achter haar aan fietsen. Eén van de jongens trok de pet van haar hoofd. Eén van de jongens trok aan de snoer van de oordopjes waardoor haar telefoon op de grond viel. De vrouw stapte af en sprak de jongens aan. De vrouw werd vervolgens uitgescholden en geduwd. Op dat moment liep er een vrouw met een hond langs en de jongens stopten met duwen.

Signalementen

Dader 1
Huidskleur: licht getint
Leeftijd: 13-15 jaar
Kleding: donkere Nike jas, lichte spijkerbroek
Haar: Donkerbruin/zwarte krullen. Kort haar
Postuur: Slank
Deze jongen reed op een zwarte stadsfiets met zwarte krat voorop.

Dader 2
Huidskleur: blank
Leeftijd: 13-15 jaar
Kleding: donker groene jas met witte schoenen en donkere spijkerbroek
Haar: Blond kort haar
Lengte: 1.65-1.70 meter
Postuur: slank.
Deze jongen werd door de andere jongens aangesproken met de naam Sam.

Dader 3
Huidskleur: licht getint
Leeftijd: 13-15 jaar
Kleding: Nike schonen donker van kleur, donkere joggingbroek, donkere jas, Nike schoenen (donker van kleur)
Haar: bruin opgeschoren haar.
Postuur: normaal
Reed op een zwarte fiets met rek voorop.

De politie wil graag in contact komen met de vrouw die daar aan het wandelen was met haar hond. Mogelijk zijn er ook andere getuigen die het incident hebben gezien. Neem dan contact op via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000. Registratienummer: 2019447003