• neeltje van triest

Drie fietsmanden vol voor de winnaars

Advertorial

KAPEL-AVEZAATH John Steenbekkers van Pets Place en Wim van den Heuvel van de Diervoeders en dierbenodigdheden hadden de handen ineen geslagen. Samen vulden ze drie aantrekkelijke fietsmanden die ze afgelopen week officieel hebben overhandigd aan de winnaars van de hondenverwendag die op 11 juni werd gehouden.

John vertelt dat tijdens de Hondenwandel 3 daagse een leuke markt op het terrein aan het Moleneind 1 in Kapel-Avezaath werd georganiseerd. Bezoekers konden naar letters speuren en deze op hun plaats zetten. De voornamen John en Wim bleken de oplossing van de speurpuzzel te zijn, voor sommigen een makkie en voor anderen een kwestie van de letters op hun plaats zetten. Alle goede inzendingen werden verzameld en daar kwamen drie namen uit. Marja met hond Bella, Simone met Shanti en Hanny met Dana. Zij ontvingen ieder een fietsmand ter waarde van meer dan honderd euro vol leuke en aantrekkelijke artikelen die iedere hond waardeert. En eenmaal leeg, kan hij direct in gebruik genomen worden.

Pets Place is met ongeveer 180 winkels de grootste dierenwinkel-keten van Nederland.  Standaard is er altijd een ruim assortiment waarvan een aantal artikelen in elke winkel aanwezig zijn. Met een groot, steeds vernieuwend assortiment, volgen de winkeliers regelmatig de cursussen op de Pets Place Academie, zodat de klanten ten alle tijden goed advies krijgen. Nieuwtjes leest de consument in het gratis magazine Liefdier en sparen voor korting kan men door de pets place app te downloaden. John is het  gezicht van de onderneming en staat zijn klanten altijd deskundig en vriendelijk te woord. En niet alleen honden, maar alle huisdieren staan bij hem hoog in het vaandel.

Van den Heuvel Diervoeders en benodigdheden levert veelal aan de groothandel, maar kent ook twee dierenwinkels in Tiel. De oudste aan het Zoutkeetstraatje 7-9 en de tweede op de Lutterveldweg 18. Samen zijn ze goed voor 1375 m2 aan dierbenodigdheden. Omdat Van der Heuvel rechtstreeks in contact staat met de markt, weet hij wat er speelt en waar behoefte aan is.

John: ,,Wim en ik werken zeer regelmatig samen. In mijn ogen zijn we de betere dierwinkels van de stad. We bedenken leuke acties en nemen graag het voortouw. Zo ook hier bij De Gezellige Huishond. Een club die we allebei een warm hart toedragen. We zien hoe mensen en dieren samen gezellige tijden met elkaar doorbrengen en helpen daar met onze producten een handje aan mee.''

Ze blikken samen nog even terug op de markt met diverse stands die de ruggengraat van de hondenverwendag vormde. Allerlei leveranciers hadden hun best gedaan om met passende aanbiedingen te komen. Er was een honden trimster die de nagels van de honden onder handen nam en iemand die de honden voorzag van een gratis vlooien en teken pipet. Iedereen kon met hond lekker rondlopen, een spelletje doen én letters verzamelen. ,,Als de klant maar goed geholpen wordt, is het motto van ons allebei'', benadrukt Wim. De dames waren het daar helemaal mee eens en namen met een lach 'het beste van drie winkels' voor hun honden in ontvangst.