• Buah Hati

Sport & Speldag bij Buah Hati

TIEL Jongerenwerkgroep Buah Hati houdt zaterdag 22 juli een Sport & Speldag voor kinderen t/m 15 jaar die niet op vakantie zijn.

In de ochtend wordt een workshop Layangan (vliegervechten) gegeven door (bng/oom) Josias Manusiwa uit Opheusden. Deze sport wordt al heel veel jaren beoefend binnen de Molukse samenleving. Ook in Tiel waren er heel veel opa's, ooms, bungs die heel fanatiek waren hierin. Helaas is de interesse in deze sport gaan verwateren. Daarom lijkt het de jongerenwerkgroep leuk om de 4e/5e generatie jongeren kennis te laten maken met deze sport.

Na de workshop is er een pauze met een gezamenlijke lunch en wat ontspanning. Daarna starten de kinderen aan drie megaspeurtochten. Deze speurtochten worden begeleid door Joël Likumahua, Melchion Papilaja en

Chamaco Molle.

De dag wordt afgesloten met een barbecue. De barbecue is voor iedereen toegankelijk, alleen zitten er deelnemerskosten aan verbonden: kinderen 2 t/m 11 jaar: € 2,50, vanaf 12 jaar: € 5,00.

Inschrijving barbecue kan t/m 20 juli via jongerenwerkgroepbh@gmail.com, 06-80076652 (bellen/smsen/appen). Iedereen is welkom.