Bouw starterswoningen Ingeborg gestart

INGEN De bouw van project Ingeborg is gestart. Afgelopen week is Bouwbedrijf van der Helden begonnen met het boren van de funderingspalen in Ingen. De 14 nieuwbouwwoningen worden nog voor het einde van het jaar opgeleverd.

Projectontwikkelaar Atriment is zeer tevreden met de belangstelling voor de woningen tot heden. Ook makelaar Woudy van Kessel, van KesselKroezen Makelaars Taxateurs is enthousiast: ,,De vraag naar de woningen is groot. Begrijpelijk toch? Een nieuwbouwwoning vrij op naam vanaf € 152.000, waar vind je dat nou!"

Geïnteresseerden zullen zich op korte termijn moeten melden, er zijn nog maar enkele woningen vrij. Het nieuwbouwplan bestaat uit veertien eengezinswoningen in twee verschillende typen en vormen in een gezellig woonhofje. De nieuwe wijk biedt straks een fris, eigentijds aanzien en sluit qua stijl perfect aan bij het oudere gedeelte van het dorp.

Woudy over project Ingeborg. ,,Helemaal van nu, maar wel met de charme en de rust van het wonen in een klein dorp. Alle basisvoorzieningen zijn te vinden in het dorp. Er is een supermarkt, een school en op zondag kun je een biertje drinken of hapje eten in het dorpscafé. Bovendien sta je vanuit Ingen zo in Tiel, Veenendaal en Utrecht."