Zakelijk lezersnieuws

Talent Event Rivierenland druk bezocht

Rivierenland – Op donderdag 12 april presenteerden 50 regionale werkgevers zich aan mensen die op zoek zijn naar werk tijdens het Talent Event Rivierenland. Ruim 600 werkzoekenden bezochten deze tweede editie van het groots opgezette evenement bij ROC Rivor in Tiel.

Vakantiecursus Italiaans in Tiel

Volksuniversiteit West Betuwe organiseert in Tiel een vakantiecursus Italiaans. Deze cursus is voor iedereen die wil kennismaken met Italiaans en contact wil leggen met Italianen. Gedurende de zes lessen starten de deelnemers bij de basis van de Italiaanse taal.

BetuweZorg voert per direct de nieuwe HBH-loonschalen in voor haar medewerkers

Er is al enige jaren discussie over de huidige salarissen voor thuiszorg medewerkers die huishoudelijke zorg verlenen.

Aanschuiftafel Westroijen

Op dinsdag 10 april a.s. is er weer een aanschuiftafel in Westroijen. Aanvang inloop 16.30 uur. Einde ca. 19.00 uur. Adres: Wijkcentrum Westroijen. Kosten inclusief koffie/thee, frisdrank en amuse ? 6,25 of 6 woongoudpunten + ? 0,25. De eettafels zijn onderdeel van www.ouderengelderland.nl

Kingspan Insulation blijft investeren in de groeiende Scandinavische isolatiemarkt

Kingspan Insulation gaat investeren in een nieuwe ultramoderne productiesite voor de Kooltherm® isolatieproducten. De nieuwe fabriek zal net ten zuiden van Jönköping (Zweden) worden gebouwd.

Workshop Archeologie

De BATO neemt u tijdens deze workshop mee naar hun werkplaats en vertelt over hun belangrijke werk en over de rijke historie van Tiel. U krijgt een presentatie en kunt zelf een artikel meenemen wat beoordeeld kan worden op historische waarde.

MEGA Jeugdorkest Kunst en Vriendschap in een vol Klokhuis

Zaterdag 17 maart hebben de kinderen van het muziekproject “Muziek in de klas” van muziekvereniging Kunst en Vriendschap Maurik, het eindconcert gegeven in Dorpshuis ’t Klokhuis.

RIBIZZ Academy gratis Kenniscessie

De RIBIZZ Academy beoogt startende en groeiende ondernemers op een praktische manier verder te helpen in hun ondernemerschap. Dit doen zij ook weer op 9 april a.s. bij BSN te Buren met interessante sprekers.

Internationale start Maurikse fotograaf

Een jaar geleden startte een Maurikse ondernemer met een droom. ‘Na zeventien jaar bij het Korps Mariniers en acht jaar in het bedrijfsleven was het een soort nu-of-nooit-meer’, vertelt Johan Seijbel, oprichter van Seijbel Photography.

Lemper actie bij TokoBien

Idem.

Pagina's