Sport lezersnieuws

Volleybalseizoen afgesloten met GO’97 Indoor toernooi

Traditioneel wordt het volleybalseizoen in Geldermalsen afgesloten met het GO’97 indoortoernooi. Op de eerste 2 woensdagavonden in juni speelt dan een mengeling van recreatieve en meer sportieve volleyballers op verschillende niveaus om de eer en de glorie (en de bitterballen).

Zomerbridge rookvrije bridge

Zomerbridge Avng gebouw Scheeringlaan Van de rookvrije bridge club

Uitslag zomerbridge  rookvrije bridge club 18-06-2018

A lijn 1e Frank Maarseveen en Annie van Os 60.42% 2e plaats Marina Teunissen en Sanny Schiltmans 54.33% 3e plaats Tom Goemans en Els Vermazen 53.97%

HHO tennistoernooi Geldermalsen

Vanaf 27 augustus wordt op het tennispark van GLTC in Geldermalsen weer het Hooge Hoeve Open tennistoernooi gespeeld, dit keer in een Griekse sfeer.

NK jeugd wielrennen

In het Brabantse Steenbergen vond het Nederlands Kampioenschap wielrennen plaats op zondag 17 juni 2018. De wedstrijd ging door de winkelstraten en om de kerken over smalle klinkerwegen.

Hellasturnster Nienke van Mourik Nederlands kampioene

Afgelopen weekend mocht Hellas wederom een Nederlands kampioene inlijven in het damesturnen met daarnaast drie maal zilver.

Ridderweide introduceert nieuwe sport in Tiel

TIEL – Ridderweide Tennis & Padel opende op 16 juni officieel de twee gloednieuwe padelbanen.

Ridderweide introduceert nieuwe sport in Tiel

TIEL – Ridderweide Tennis & Padel opende op 16 juni officieel de twee gloednieuwe padelbanen.

Eerste jeugdteam T.C. Lienden kampioen Voorjaarscompetitie Groen.

Het jeugdteam van T.C. Lienden, is in de voorjaarscompetitie Groen kampioen geworden. Dit is al de derde keer op rij dat het groene team van Lienden de competitie wint.

Geslaagde Jongste Jeugd Slotdag bij THCC De Kromhouters

Zaterdag 16 juni was het terrein van hockeyclub THCC De Kromhouters in Tiel weer het exclusieve domein van de Jongste Jeugd. 

Pagina's