Lokaal lezersnieuws

New Cool Collective en De Raad van Toezicht in Zinder Tiel!  

New Cool Collective en De Raad van Toezicht komen naar Zinder Podium op zaterdag 26 mei! Voor New Cool Collective is het een bijzonder jaar. De band bracht het album Electric Monkey Sessions 2 uit en de band bestaat maar liefst 25 jaar.

Rennen voor de dierenambulance

De leerlingen van de Prinses Margrietschool, een CPOB-school, overhandigen de opbrengst van de jaarlijkse sponsorloop aan de Dierenambulance Tiel. Met de dierenknuffel in de hand lieten ze zien dat snelheid dierenlevens kan redden. Knap gedaan!

 

Muziekvereniging Kunst en Vriendschap collecteert voor de Cultuurfonds Anjeractie in Maurik.

Vanaf zondag 27 mei tot en met zaterdag 2 juni a.s. vindt de 73e Anjeractie plaats: de jaarlijkse collecteweek van het Prins Bernhard Cultuurfonds om cultuur en natuur in de buurt levend te houden.

Jeugdspelers t/m O-15  betalen geen contributie meer bij SCZ Zoelen!

Steeds vaker horen wij dat kinderen niet kunnen voetballen omdat het voor de ouders financieel niet op te brengen is. Wij bij SCZ vinden dat iedereen moet kunnen sporten, daarom gaan wij vanaf aankomend seizoen geen contributie meer vragen voor jeugdspelers t/m O-15. 

Geslaagde zwerfvuilactie Rotaract Rivierenland

Op 19 mei 2018, tijdens de 1e zwerfvuilactie van 2018, maakte Rotaract Rivierenland het natuurgebied De Willemspolder langs de Waal in Tiel weer zwerfvuil-vrij. De grond is begin 2017 geadopteerd door deze serviceclub voor jongeren.

concert Fiddlers in Zinder

Zondagmiddag 10 juni treden in de centrale hal van het gebouw Zinder in Tiel tijdens de tentoonstelling van de KV Werkplek de Zinder Fiddlers en het Betuws Symfonie Orkest op. De Fiddlers, (voornamelijk jonge) leerlingen van Zinder Educatie, beginnen om 14.45 uur.

Basisschool Floriant wint ook de regiofinale schoolvoetbal, op naar Breda!

De meiden van basisschool Floriant uit Tiel hebben op woensdag 16 mei ook de regiofinale van het nationale schoolvoetbaltoernooi gewonnen. Een unieke prestatie, waardoor de meiden op 06 juni in Breda worden verwacht voor de voorlaatste ronde van de landelijke competitie.

Gratis concert Zinder

Zondagmiddag 10 juni treden in de centrale hal van het gebouw Zinder in Tiel tijdens de tentoonstelling van de KV Werkplek de Zinder Fiddlers en het Betuws Symfonie Orkest op. De Fiddlers beginnen om 15.00 uur.

Shrek nu al best verkochte musical ooit!

Na succesvolle musicals als ‘3 Musketiers’, ‘Parade’ en ‘Legally Blonde’, staat musicalvereniging Sempre Sereno dit seizoen met ‘Shrek the Musical’ in Theater Junushoff.

Shrek nu al best verkochte musical ooit!

Na succesvolle musicals als ‘3 Musketiers’, ‘Parade’ en ‘Legally Blonde’, staat musicalvereniging Sempre Sereno dit seizoen met ‘Shrek the Musical’ in Theater Junushoff.

Pagina's