Lezersnieuws

Muzikanten Speeddating Tiel en regio

Sinds afgelopen weekend is er een speciale Facebookpagina voor Tielse- en regionale popmuzikanten.

Yoga - ook voor mannen

Ook steeds meer mannen ontdekken wat yoga voor ze kan doen in hun drukke leven. Yoga bevordert concentratie, helpt om te kunnen ontspannen, reduceert stress en verbetert de lichamelijke conditie. Geschikt voor alle leeftijden, voor mannen en vrouwen.

Grenzen stellen aan vrijwilligerswerk soms lastig

Een mooie mix van individuele vrijwilligers, beroepskrachten, vrijwilligerscoördinatoren en organisaties verdiepte zich woensdag in het thema 'grenzen aan vrijwilligerswerk'.

Grenzen aan vrijwilligerswerk

Wat mag je van vrijwilligers vragen? Wat mogen vrijwilligers wel doen en wat niet? Over 'grenzen aan vrijwilligerswerk' organiseert Vrijwilligerssteunpunt Buren een bijeenkomst op woensdag 15 november van 13.30 tot 16.00 uur.

Scrumboks pas laat op stoom!

Afgelopen zondagmiddag heeft het vlaggenschip van Rugbyclub de Scrumboks (in dit seizoen voor de meeste tegenstanders meer een vliegdekschip) weer redelijk uitgehaald, met een toch iets wat geflatteerde uitslag van 70-12.

Harmonie Kunst en Vriendschap op concours

Zaterdag 25 november komt Kunst en Vriendschap uit in de 3e divisie op het KNMO concertconcours in de Hanzehof in Zutphen. Het inspeelwerk is Cielo Andaluz van Pascual Marquina Narro. De te beoordelen werken zijn Madurodam van Johan de Meij en The Legend of Amaterasu van Eric Swiggers.

Derde plaats voor Midden Orkest Kunst en Vriendschap Maurik

Het Midden Orkest is zaterdag 18 november 2017 op het Jeugdmuziek festival Utrecht Blaast in Vleuten op de 3e plaats geëindigd.

Zaaltrainingen honk- en softbal weer van start

De Panters maken zich alweer klaar voor het seizoen 2018, om te beginnen met zaaltrainingen. De jeugdteams zijn deze week de zaal in gegaan, de senioren beginnen in januari.

Beweegtuin Tiel

Elke woensdagmorgen is Autumn van den Berg aanwezig in de Beweegtuin Tiel naast het Wijkgebouw Passewaaij. Zij geeft instructie hoe zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de toestellen in de beweegtuin.

Inloopbridge voor 60+

Elke dinsdagmorgen kunnen 60-plussers voor bridge terecht in het Wijkgebouw Passewaaij. Mensen met en zonder vaste bridgepartner zijn welkom. U kunt binnenlopen vanaf 09.15 uur voor inschrijving en indeling van de tafels. Deelname 2 euro. Informatie: tel.

Pagina's