Lezersnieuws

Uitreiking cheques door marktteam Tiel aan verenigingen en stichtingen uit het fonds ‘Een aandeel in de Betuwe’

Rabobank West Betuwe is als coöperatieve bank al vele jaren maatschappelijk betrokken in de regio. Met het fonds ‘Een aandeel in de Betuwe’ stelde de bank dit jaar € 120.000,- beschikbaar voor de lokale gemeenschap.

Na veertien jaar afscheid Nihal Tireli van Voorleescorso

Woensdag 19 juni was in de Bibliotheek in Tiel het eindfeestje van het Voorleescorso. Alle kinderen, ouders en betrokken vrijwilligers waren uitgenodigd. Speciaal voor hen speelde de voorstelling Sprookje op zijn kop.

Volleybalseizoen afgesloten met GO’97 Indoor toernooi

Traditioneel wordt het volleybalseizoen in Geldermalsen afgesloten met het GO’97 indoortoernooi. Op de eerste 2 woensdagavonden in juni speelt dan een mengeling van recreatieve en meer sportieve volleyballers op verschillende niveaus om de eer en de glorie (en de bitterballen).

Molenwerf krijgt Daisy's ijswinkeltje

De kleuters van basisschool de Molenwerf werden verrast door John en Ragonda Buiting van Daisy's Ice, Coffee and More. In verband met het tienjarig bestaan van Daisy's zijn een aantal ijswinkeltjes verloot onder de Tielse basisscholen.

Zomerbridge rookvrije bridge

Zomerbridge Avng gebouw Scheeringlaan Van de rookvrije bridge club

Uitslag zomerbridge  rookvrije bridge club 18-06-2018

A lijn 1e Frank Maarseveen en Annie van Os 60.42% 2e plaats Marina Teunissen en Sanny Schiltmans 54.33% 3e plaats Tom Goemans en Els Vermazen 53.97%

Onky Donky Huis op 24 juni 2018 twee jaar open!

In Nederland groeit nog 1 op de 9 kinderen op in armoede, er zijn 100.000 multiprobleem- gezinnen en we tellen 75.000 kinderen met een lichamelijk en/ of verstandelijke beperking. Onky Donky vindt dat alles begint bij het kind.

Kom naar de Open Kersendagen op zaterdag 7 en zondag 8 juli a.s.

Waar kun je het lekkerste kersen eten? In de boomgaard natuurlijk! Op zaterdag 7 en zondag 8 juli worden de Open Kersendagen gehouden. Met leuke activiteiten voor jong en oud. In de avonduren een muziekfeest. Gratis toegang.

Voor jong en oud

HHO tennistoernooi Geldermalsen

Vanaf 27 augustus wordt op het tennispark van GLTC in Geldermalsen weer het Hooge Hoeve Open tennistoernooi gespeeld, dit keer in een Griekse sfeer.

NK jeugd wielrennen

In het Brabantse Steenbergen vond het Nederlands Kampioenschap wielrennen plaats op zondag 17 juni 2018. De wedstrijd ging door de winkelstraten en om de kerken over smalle klinkerwegen.

Pagina's