Lezersnieuws

TZC Vahalis-Lensnet verliest bij verdienstelijk debuut

De waterpoloërs van TZC Vahalis-Lensnet hebben de eerste wedstrijd van het seizoen verloren. De debutant in de tweede klasse district ging thuis met 7-5 onderuit tegen De Woelwaters uit Harderwijk.

Klavecimbelconcert in kasteel Ammersoyen

AMMERZODEN - Zaterdag 30 september speelt klavecinist Johan Brouwer een concert in kasteel Ammersoyen. Hij bespeelt dan een kopie van een 17e eeuws Frans klavecimbel, gebouwd door de vermaarde Engelse klavecimbelbouwer David Rubio naar een instrument uit 1681 van Antoine Vaudry.

Fjordenpaarden presteren goed op Nationale Keuring

Afgelopen zaterdag werd de nationale keuring van het Fjordenpaardenstamboek georganiseerd. Monique Versteegh reisde met 2 fjorden naar Hoenderloo om deel te nemen. Diva werd 1e geplaatst in haar rubriek, werd 2e bij het losbewegen en 4e bij de vaardigheid aangespannen.

MEC bridge Maurik

Uitslag 28 sept.

1. Carla Vliek - Mart van Koolwijk 61,81%;

2. Janny Heijnenkamp - Rob de Roode 57,64%;

3 Elly van Sterkenburg - Rita van Dee 54,17 %;

4, Leo Aalbers - Jef de Jager 53,13 %;

5. Miep Rijnsburger - Hettie van Bergen 53,13%

MEC bridge Maurik

Uitslag 28 sept.

1. Carla Vliek - Mart van Koolwijk 61,81%;

2. Janny Heijnenkamp - Rob de Roode 57,64%;

3 Elly van Sterkenburg - Rita van Dee 54,17 %;

4, Leo Aalbers - Jef de Jager 53,13 %;

5. Miep Rijnsburger - Hettie van Bergen 53,13%

Feestelijke opening Miller & Monroe Tiel

Zaterdag 23 september is de nieuwe fashion store Miller & Monroe aan de Santwijcksepoort 1 in Tiel geopent. De feestelijke opening werd verricht door wethouder Dhr. Ben Brink. Het betreft de voormalige vestiging van Charles Vögele.

Musicalconcert Elstars MuziekTheater : u moet nodig............ komen kijken!

Op zondag 8 oktober speelt EMT uit Tiel een concertante uitvoering van een verrassend actuele musical. Deze keer is er bij het borrelconcert geen gastoptreden, maar vult de vereniging met eigen solisten en koor ruim één uur

in de bovenzaal van De Beurs in Tiel.

Yoga voor alle leeftijden

De populariteit van yoga groeit. Yoga helpt om te kunnen ontspannen, reduceert stress en bevordert de lichamelijke conditie. Ook zo'n behoefte aan rust in je hoofd? Dan is yoga wel iets voor jou!

Geschikt voor alle leeftijden, voor mannen en vrouwen.

HAFABRA concert met maar liefst 3 orkesten

Op zaterdag 30 september 2017 organiseert Muziekvereniging K.T.S.M. uit Tiel een uniek HAFABRA concert in de aula van RSG Lingecollege aan de Heiligestraat in Tiel.

Theatervoorstelling De mantel van liefde en zorg

Het Netwerk Palliatieve zorg Rivierengebied bestaat 20 jaar. Ter gelegenheid hiervan organiseert het netwerk op woensdag 11 oktober a.s. de theatervoorstelling 'De mantel van liefde en zorg' door Kees van der Zwaard.

Pagina's