• Vuurwerk!

    Hester Haasdijk
  • Wond door Lotus medewerker gemaakt!

    Hester Haasdijk

Nieuwe cursus E.H.B.O. van start

13-09-2017, 11:50 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 20 september 2017, 20:00 tot 22:00

Locatie:

Zoetzandselaan 1, Beusichem
Zoetzand Beusichem
Beusichem

Woensdag 20 september a.s. start de E.H.B.O.-Afdeling Beusichem-Zoelmond met een cursus E.H.B.O. voor beginners! Deze cursus wordt, door onze trainer, (daar waar mogelijk) geïntegreerd in de herhalingscursus voor de gevorderden. De cursus vindt plaats in het Zoetzand te Beusichem en bestaat uit 12 cursusavonden van ca. 2 uur. De cursus wordt afgesloten met een examen. De E.H.B.O. afdeling Beusichem-Zoelmond beschikt over eigen lotus medewerkers, welke tijdens de cursus worden ingezet.

Naast de behandeling van ongevallen, verslikking, verbranding, kleine ongelukjes in huis en of op het werk/sportvereniging, wordt er aandacht besteed aan reanimatie en geoefend met de AED.

Er zijn nog enkele cursusplaatsen over. Wilt u ook opgeleid worden om eerste hulp te kunnen verlenen? Meld u zich dan nu aan voor deze cursus. Voor meer info: stuur een mail naar administratie@ehbo-beusichem.nl of bel met Hester Haasdijk, telefonisch te bereiken op 06-14389571. Bij een aanvullende ziektekostenverzekering wordt deze cursus, in vele gevallen, tot 100% vergoed.